Hub B30, més enllà de la circularitat

El Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) HubB30, Més enllà de la circularitat és una experiència pilot focalitzada en el Residu Zero que ha de permetre dissenyar la metodologia, l’estructura òptima i els espais per implementar un nou model d’interacció entre els diferents actors de la Quàdruple Hèlix (universitat i centres de recerca, administracions, empreses i ciutadania) i els processos d’innovació oberta.

L’estratègia global del projecte es basa principalment en l’enfocament de Recerca i Innovació Responsable per a la definició de les polítiques de desenvolupament i del seu marc d’actuació estratègic, avançant cap a un model d’ecosistema R&I resilient i sostenible. És una iniciativa de la Universitat Autònoma de Barcelona, Parc de Recerca UAB, Eurecat, Esade, Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

HubB30, Més enllà de la circularitat  articularà una xarxa de laboratoris en el territori que constituiran la matriu a partir de la qual comença la transformació cap a un ecosistema sostenible de recerca i innovació. En els labs es coordinaran els processos participatius i de co-creació per a la identificació de reptes.

 

febr. 04 / 2022
3A SESSIÓ
Teams

Taller participatiu per prioritzar reptes concrets en matèria de circularitat

 

gen. 21 / 2022
2a sessió
Teams

Taller participatiu per promoure l'articulació d'una agenda compartida per avançar cap al residu zero.

nov. 19 / 2021
1a sessió
Presencial

Taller participatiu per elaborar un mapa dels recursos del territori amb la col·laboració dels diversos agents.

 

Amb el suport de: