Mar 05 / 2021
12:00h
Zoom

En l’actual moment de pandèmia, les apps es consoliden com un recurs crucial dels sistemes de salut, però també plantegen dilemes.

Les Apps de Salut són programes informàtics per a plataformes mòbils, sovint  connectats a dispositius mèdics, que gestionen informació que contribueix a l’eficiència en la prevenció, el diagnòstic, el tractament i el seguiment dels usuaris del sistema de salut.

La connectivitat que promouen entre gestors, metges i pacients, així com l’actualitat de les dades que maneguen, permet optimitzar -i inclús personalitzar- l’atenció als malalts.

Malgrat els seus avantatges, aquestes aplicacions plantegen considerables dilemes relacionats amb la propietat i la seguretat de les dades. En el transfons d’aquesta temàtica prevalen aspectes tècnics (estàndards tecnològics), normatius (certificacions) i socioculturals (compromís dels usuaris, empreses i administracions).

En aquest brunch es van donar a conèixer i es van debatre les principals tendències i reptes en aquesta matèria amb experts provinents d’entitats, empreses, universitats i hospitals.

 

Ponents

Jordi Carrabina

Moderador de la sessió.
Coordinador del Màster “IoT for eHealth” de la UAB

Joan Escudero

Business Development a Grupo Pulso

Inma Grau

Directora de Fundació iSYS

Víctor Pérez

Emprenedor

Víctor Roselló

Advocat expert en dret digital

Josuè Sallent

Director de la Fundació TIC Salut Social

Vídeo de la sessió

Amb el suport de