Actualitat

maig 25 / 2023
Es presenta el Hub b30 a la delegació de la Lodz University of Technology

El darrer 23 de maig, el coordinador del Hub b30, Sergio Martínez, va poder presentar el Hub b30 a la delegació de la universitat polca Lodz University of Technology, sòcia de l’ECIU (European Consortium of Innovative Universities).

maig 19 / 2023
La col·laboració publicoprivada, estratègia clau en l’economia circular

Aquest 18 de maig, en el marc de la Fira d’Economia Verda i Circular de Granollers, es va celebrar la segona edició de l’EVC LAB, les jornades tècniques professionals de la fira. Va ser un punt de trobada entre els agents del coneixement i la innovació i els ens locals per intercanviar experiències sobre projectes en l’àmbit de l’economia circular. En aquesta ocasió es va posar el focus en la importància de la col·laboració publicoprivada com a estratègia clau en l’economia circular.

abr. 21 / 2023
Es presenta el Hub b30 al socis del projecte europeu SMARTY

El passat 19 d’abril, el coordinador del Hub b30, Sergio Martínez, va tenir l’oportunitat de presentar el Hub b30 als socis del projecte europeu SMARTY (Smart SMEs for Industry 4.0) a més de participar en una taula rodona sobre Digitalització per a la transició verda i sostenible.

Mar 30 / 2023
Valorització dels Recursos Orgànics: Fem del problema una oportunitat

El Hub b30 organitza una nova Matinal d’Innovació sobre Valorització dels Recursos Orgànics, el 21 d’abril i el 5 de maig de 2023, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i Leitat. L’objectiu de les sessions és continuar treballant amb els actors clau de la cadena de valor per identificar reptes i explorar noves solucions i models per implementar una gestió adequada i intel·ligent de la matèria orgànica.

 

nov. 08 / 2022
Agents del sector de la mobilitat debaten com aconseguir uns polígons més accessibles, intel·ligents i sostenibles

Experts de la indústria, administració pública, persones investigadores i usuàries es van reunir el passat 28 d’octubre en un Brunch d’innovació per debatre els reptes i oportunitats per millorar l'accessibilitat als Polígons d’Activitat Econòmica, així com, models de mobilitat socialment i ambientalment més sostenibles. Aquesta sessió va estar promoguda pel Parc de Recerca UAB i la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), en el marc del projecte Circular B30.

 

jul. 28 / 2022
Circular B30, el projecte que posiciona l’eix Mollet-Cerdanyola com un territori referent en economia circular

El projecte articula una xarxa de “labs” en el territori (OpenLabs) per aconseguir la transformació cap a un ecosistema sostenible de recerca i innovació

jun 22 / 2022
L’impacte de les tecnologies d’impressió 3D en les empreses del territori

El Hub b30 va organitzar un Brunch d’innovació, el passat 17 de juny a la seu de la UPC de Terrassa, sobre el repte que suposa per a les pimes implantar la impressió 3D en els processos interns o en la fabricació de productes. Les empreses, centres de recerca i agents d’innovació assistents van discutir al voltant de la viabilitat de potenciar aquestes tecnologies en els plans de negoci. 

 

maig 26 / 2022
Agents d’innovació i administració cocreen per articular una Xarxa d’Open Labs del territori B30

En el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “HubB30, més enllà de la circularitat”, el passat 24 de maig es va celebrar una Matinal d’Innovació per compartir coneixement i consensuar l’encaix d’espais d’innovació, com infraestructures clau en el marc de les agendes compartides.

abr. 27 / 2022
Tornen els Brunchs d’innovació presencials del Hub b30

Després de dos anys, el Hub b30 va poder tornar a organitzar un brunch presencial al Parc de Recerca UAB. Va ser el passat dia 22 d’abril, va reunir una quarantena de persones i la temàtica de discussió va ser el reciclatge i la reutilització de bateries de vehicles elèctrics.

 

Pàgines