Comunitats Energètiques al Territori B30

En el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “HubB30, més enllà de la circularitat”, continuem treballant els reptes del territori en matèria de circularitat.
 
A partir dels tallers organitzats amb anterioritat i de l’informe final, s’han detectat una sèrie de projectes enfocats al repte estratègic “Optimitzar l’eficiència en l’ús dels recursos del territori”, especialment a l'àmbit de les comunitats energètiques i de les diferents tipologies d'autoconsum d'energia en el territori B30 i Catalunya.

Amb el propòsit d’impulsar les Comunitats Energètiques a nivell industrial i residencial, el Hub B30 organitza dos tallers participatius per interactuar amb els actors clau que juguen un paper actiu en el sector.
 

nov. 04 / 2022
2a sessió
Edifici Eureka. Parc de Recerca UAB

Taller participatiu per treballar solucions viables, creatives i innovadores als punts crítics detectats durant el primer taller. 

 

 

oct. 14 / 2022
1a sessió
Edifici Eureka. Parc de Recerca UAB

Els participants compartiran experiències inspiradores del territori per debatre oportunitats i reptes que tenen els agents (Quàdruple hèlix) per escalar models de comunitats energètiques sostenibles, viables i eficients al territori.  

ORGANITZADORS

Amb el suport de: