SBD Esport Hub

Sabadell reuneix la competència i la il·lusió per transformar la ciutat, amb l’esport com a motor de canvi. En aquest marc, el SBD Esport Hub vol ser un projecte singular de la ciutat que contribueixi a la seva revitalització econòmica i cohesió social.
 
Un hub és una xarxa de persones, entitats i empreses. Mitjançant xerrades, tallers, reunions i trobades en espais especialment dissenyats, el SBD Esport Hub ha d’afavorir sinèrgies entre persones emprenedores, startups, representants d’entitats, empreses consolidades, universitats i ciutadans.
 
Però perquè en aquest nou hub de Sabadell neixin i s’enriqueixin projectes innovadors i viables, aquestes interaccions s’han de produir amb propòsits clars, amb agents rellevants, amb propostes concretes de serveis, i al voltant de tecnologies i àmbits de coneixement oportuns. Posar les bases i desplegar el SBD Esport Hub és una tasca col·lectiva compromesa, en la qual és important escoltar experts d’entitats i empreses.
 
 
abr. 16 / 2021
3a sessió
Zoom

Taller d’experts en valorització de projectes innovadors, stratups i màrqueting esportiu. Organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració del PRUAB, l’IRE, la CORE de Ciutats de la UAB i el Hub b30.

febr. 26 / 2021
2a sessió
Online via Zoom

Taller d’experts en emprenedoria, clústers i xarxes en el món de l’esport. Organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració del PRUAB, l’IRE, la CORE de Ciutats de la UAB i el Hub b30.

 

des. 11 / 2020
1a sessió
Online

Sessió online amb representants d’entitats, administracions i empreses per debatre sobre el potencial de l’esport per revitalitzar la ciutat de Sabadell.

Organitzadors