Innovation Brunchs

Meetings that show the most disruptive technologies and how they influences in the business and society. They are dedicated to innovation lines in specific fields that allow knowing the tendencies that are configured in that area, as well as the experts of the sector.

The Brunchs are aimed at small and medium companies that want to innovate with the research institutions of the territory.

Brunchs anteriors

Slow Tourism: El binomi turisme de proximitat i industrial

oct. 29 / 2021

La crisi sorgida per la Pandèmia de la Covid-19, ha provocat canvis socioeconòmics importants, tant en la forma de treballar, com en la formació, en la mobilitat, el consum, el lleure... I el  sector turístic no n’és excepció.

 

Comunitats online d’aprenentatge

abr. 30 / 2021

Tot i el recent repunt de l’e-learning, no totes les experiències d’aprenentatge en línia responen a tecnologies accessibles i compatibles, ni tampoc a metodologies adequades al seu propòsit.

Apps de Salut

Mar 05 / 2021

En l’actual moment de pandèmia, les apps es consoliden com un recurs crucial dels sistemes de salut, però també plantegen dilemes.

Futur dels teixits intel·ligents

nov. 27 / 2020

Els teixits intel·ligents del futur es desenvolupen amb nous materials i amb tecnologies innovadores, però també amb clau d’eficiència ambiental.

Smart Rural

oct. 09 / 2020

Denominem Smart Rural a les iniciatives d’articulació d’economies verdes circulars de caràcter local que pretenen re-impulsar la competitivitat al món rural, aportant múltiples beneficis de tipus econòmic, social, ambiental i d’equilibri territorial.

Ciberseguretat

jul. 01 / 2020

En l’era del Cloud, dels dispositius connectats i de la generació massiva de dades, els delinqüents digitals poden explotar les vulnerabilitats de les organitzacions per manipular infraestructures informàtiques i robar dades, amb nocius efectes econòmics i reputacionals.

Smart sports

febr. 21 / 2020

Tendències en la indústria dels esports com, per exemple, els dispositius wearables, la roba esportiva intel·ligent i la gestió de dades biomètriques.

Producció biofarmacèutica

nov. 29 / 2019

Empreses farmacèutiques i personal investigador van debatre sobre les innovacions en l'àmbit biofarmacèutic. 

Gamificació i patrimoni

oct. 04 / 2019

Debatre sobre les innovacions en el desenvolupament de simulacions, jocs, aplicacions col·laboratives, dispositius mòbils i solucions per a museus.

Circular water

jul. 05 / 2019

Debat sobre pràctiques innovadores d'economia circular aplicada al sector de l'aigua.

Resistència Microbiana

maig 24 / 2019
En aquest Brunch es va presentar un projecte col·laboratiu entre les empreses ABAC Therapeutics, Draconis Pharma i Isoquimenera per a l’avaluació in vivo de noves molècules amb activitat antibacteriana.

Smart Food

Mar 29 / 2019

Presentació d’un cas d’èxit de projecte col·laboratiu entre l’empresa Laboratorios Ordesa i el centre tecnològic Eurecat, el projecte CIEN SMARTFOODS, per mitjà del qual s’han tret al mercat diferents productes alimentaris, com per exemple, llets infantils.

Big data al sector sociosanitari

des. 14 / 2018

Aquest Brunch va debatre sobre els reptes i les dificultats de portar a terme projectes d'innovació d'analítica avançada al sistema sanitari.

Innovació de producte en cosmètica

nov. 16 / 2018
En aquesta sessió es van compartir experiències d'innovació en cosmètica i es va presentar el cas de transferència entre el Sincrotró Alba i l'empresa Bicosome, sorgida d'un grup d'investigació del CSIC. 

Neuromàrqueting per a comerços

oct. 26 / 2018

Aquest Brunch es va centrar a compartir experiències, línies d'innovació i tecnologies disruptives de neuromàrqueting aplicades al comerç, especialment per millorar l'experiència dels clients. 

Digitalització i explotació de dades al sector públic

set. 28 / 2018

En aquesta sessió es va presentar el cas de transferència entre l’Ajuntament de Sant Feliu, el Centre de Visió per Computador (CVC) i el  Centre d’Estudis Demogràfics (CED) relatiu a la recuperació i difusió dels padrons històrics.

Noves solucions de pàckaging per a Aliments frescos

jul. 06 / 2018

Durant la sessió es va presentar el cas de col·laboració entre l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i Carburos Metálicos per al desenvolupament d'un envàs alimentari amb atmosfera de gas.

Gestió intel·ligent de residus: Simbiosi industrial

jun 08 / 2018

Durant la sessió es va presentar el cas de transferència entre l'empresa Distiller S.A. i el Centre Tecnològic BIO-GLS sobre tractament de residus i producció de biogàs.

Solucions de mobilitat intel·ligent

maig 11 / 2018

En aquesta sessió es van oferir un recull d’experiències empresarials i institucionals que permeten copsar els avanços tecnològics i socials que s’estan produint en mobilitat sostenible.

Sensòrica al servei de la Salut

abr. 20 / 2018

Es va presentar el cas de Devicare, empresa desenvolupadora de solucions innovadores per al diagnòstic, el pronòstic, el tractament i la monitorització de malalties cròniques, i la seva col·laboració amb el Grup de Transductors Químics (GTQ) de l’IMB-CNM (CSIC), que desenvolupa nous transductors bioquímics basats en diferents materials i mètodes d’interacció.