Avís legal

En compliment del que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem a la seva disposició la informació general, que comprèn les dades identificatives de l’entitat titular del lloc web http://hubb30.cat/

Titular: Fundació Parc de Recerca UAB
E-mailparc.recerca@aub.cat
Telèfon: 93 586 88 91
CIF: G64513450

La pàgina web http://hubb30.cat/ inclou continguts de caràcter informatiu sobre el HUB d’innovació B30. El seu principal objectiu és informar a l’usuari sobre els serveis del HUB.

Condicions d’ús

Les condicions d'accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l'usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del web http://hubb30.cat/ implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions. Si pel motiu que sigui no està d'acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.

La Fundació Parc de Recerca UAB es reserva el dret de d’actualitzar o modificar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, l'estructura i disseny del lloc web; modificar o eliminar serveis o continguts així com les condicions d'accés i/o ús del lloc web.

Aquesta pàgina web pot contenir enllaços o referències a altres web que no són responsabilitat de la Fundació Parc de Recerca UAB i en què, per tant, no és aplicable la present política de protecció de dades.

Les presents condicions generals es regiran per la legislació espanyola. Per a la resolució de qualsevol conflicte relatiu a la interpretació o aplicació d'aquest Avís Legal, l'Usuari se sotmet expressament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

Política de privacitat i protecció de dades

Aquesta és la Política de Privacitat aplicable al tractament de dades personals de la Fundació Privada Parc de Recerca UAB (en endavant "Parc de Recerca UAB").

IDENTIFICACIÓ I DADES DE CONTACTE DEL PARC DE RECERCA UAB

FUNDACIÓ PARC DE RECERCA UAB

Adreça: Av. de Can Domènech s/n, Edifici Eureka (Campus de la UAB), 08193 Bellaterra.
E-mail: parc.recerca@uab.cat
Telèfon: 93 586 88 91
NIF: G64513450
Dominis web: http://hubb30.cat/

El Parc de Recerca UAB és una Fundació sense ànim de lucre creada per la Universitat Autònoma de Barcelona (en endavant "UAB"), el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i l' Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA), que te com a objectiu facilitar i promoure la transferència del coneixement generat pels grups d'investigació de l'esfera UAB, així com les seves capacitats en l'R+D+i per tal d'atendre les necessitats d'innovació de l'entorn econòmic i social.

 

LA NOSTRA OFICINA DE PRIVACITAT: DELEGAT/DA DE PROTECCIÓ DE DADES

Pots consultar les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades del Parc de Recerca UAB aquí i fer les consultes o demanar la informació que necessitis sobre el tractament de les teves dades personals.

Adreça: Av. de Can Domènech s/n, Edifici Eureka (Campus de la UAB), 08193 Bellaterra.

E-mail: dpo.parc@uab.cat

Telèfon: 93 586 88 91

De la mateixa manera pots adreçar-te a la nostra Oficina de Privacitat per tal d'exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió (cancel·lació), portabilitat, limitació o oposició al tractament a través de la següent direcció de correu electrònic: dpo.parc@uab.cat

 

ELS NOSTRES PRINCIPIS

Al Parc de Recerca UAB apliquem els principis de protecció de dades establerts a l'article 5 del Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 de data 27 d'abril de 2016), en concret:

  • Només tractem les teves dades personals amb una base jurídica vàlida, ja sigui el teu consentiment, que sempre et demanarem de manera clara i transparent, o en cas que sigui necessari per executar els contractes en els que participes.
  • Únicament tractem les dades que són necessàries per complir amb les nostres Finalitats, i no en fem cap altre ús.
  • Per tal de garantir que les dades estiguin actualitzades, pots gestionar l'actualització de les teves dades personals adreçant-te a la nostra Oficina de Privacitat.
  • Només conservem les dades durant el temps necessari per complir amb les nostres Finalitats.
  • Apliquem mesures de seguretat per garantir la integritat i la confidencialitat, i la protecció de las teves dades personals contra pèrdua, destrucció o altres danys, incloent el xifrat de la informació.

 

FINALITATS DEL TRACTAMENT DE LES TEVES DADES PERSONALS

Al Parc de Recerca UAB recollim i tractem dades personals amb les següents Finalitats:

1. Donar un servei personalitzat a totes les entitats, empreses, spin-offs, start-ups, investigadors i estudiants de la UAB quan sol·liciten els nostres serveis, participen i/o assisteixen als nostres actes.

2. Si tenim el permís de l'interessat, poder facilitar informació sobre la nostre activitat i serveis, sobretot, a través de la nostra "Newsletter" i de les nostres comunicacions informatives. 

3. Per ajudar a supervisar, millorar i promocionar els serveis que oferim.

4. Donar informació sobre les peticions d'accés a la nostra informació pública.

5. Informar periòdicament als investigadors de l'Esfera UAB als qui donem assessorament en el marc de la missió fundacional encomanada pels membres del Patronat de la Fundació Privada Parc De Recerca UAB.

 

BASES LEGALS QUE ENS PERMETEN TRACTAR LES DADES PERSONALS

  • El compliment de les nostres obligacions contractuals per tal d'executar els nostres acords i contractes
  • El consentiment explícit dels interessats
  • Quan el tractament és necessari per complir una obligació legal que ens és aplicable
  • Quan el tractament és necessari per complir una missió realitzada en interès públic o en l'exercici de poders públics que ens són conferits com a Fundació sense ànim de lucre creada per la Universitat Autònoma de Barcelona (en endavant "UAB"), el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i l' Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA).

 

QUINES DADES PERSONALS TRACTEM?

Només recollim dades mínimes de contacte com ara el teu nom, adreça electrònica, telèfon i entitat a la que pertanys per tal d'enviar-te els nostres "newletters" i comunicacions, i mantenir-te informat/da sobre la nostra activitat.

També podem recollir les teves dades personals quan sol·licites els nostres serveis o col·labores amb nosaltres a través dels formularis o correus electrònics, sempre que així ens ho comuniquis. També quan signis un contracte amb nosaltres. Sempre ens assegurarem de tractar les mínimes dades necessàries i guardar-les el temps estrictament necessari per gestionar la nostra col·laboració o prestar-te els nostres serveis i poder seguir en contacte per futures col·laboracions.

Finalment, com a Fundació formada per la UAB, el CSIC i l'IRTA, en el marc dels fins fundacionals, tractem les dades personals dels investigadors de l'Esfera UAB, limitades a la finalitat de complir amb les competències encarregades. 

 

AMB QUI COMPARTIM LES DADES PERSONALS?

Només compartim les teves dades personals amb els nostres proveïdors i únicament en la mesura necessària per garantir i realitzar els nostres serveis, i garantir la informació a tots els interessats a estat informats sobre la nostra activitat.

Alguns dels nostres proveïdors de serveis de cloud i altres suports tecnològics podem estar ubicats a tercers països de fora de la Unió Europea (UE) o de l'Espai Econòmic Europeu (EEE). En tots aquests casos ens assegurem via contracte de que es garanteixen unes mesures de seguretat adequades, el compliment d'aquesta Política i del Reglament Europeu de Protecció de Dades.

 

DADES DE MENORS

Els menors de 16 anys d'edat només podran utilitzar els nostres portals si disposen del permís dels pares, mares o representants legals (tutors), que en seran els seus responsables.

 

QUINS DRETS TENS I COM EXERCIR-LOS

Pots exercir els teus drets relatius a les teves dades personals i privacitat en qualsevol moment, i de manera gratuïta, segons estableix la normativa aplicable, tals com:

1. Conèixer quines dades de caràcter personal (teves) està tractant el Parc de Recerca UAB, per quines finalitats i amb quins tercers destinataris es comparteixen;

2. Obtenir una còpia d'aquestes dades (la segona i successives còpies poden generar costos administratius);

3. Sol·licitar que es rectifiquin les dades personals inexactes, o a que es completin aquelles dades incompletes;

4. Sol·licitar la supressió de les teves dades personals quan deixin de ser necessàries per la finalitat(s) per les quals van ser recollides;

5. Sol·licitar la limitació del tractament de  les teves dades personals, en tant que es verifica la seva potencial inexactitud i altres supòsits previstos en la normativa aplicable;

6. El dret a que les teves dades personals siguin transmeses a una altra empresa en un format comú estructurat (dret a la portabilitat de les teves dades); o

7. El dret a oposar-te al tractament de les teves dades personals pel Parc de Recerca UAB.

 

Per exercir aquests drets pots dirigir-te a la nostra Oficina de Privacitat escrivint a la següent adreça de correu electrònic: dpo.parc@uab.cat