Es presenta el Hub b30 a la delegació de la Lodz University of Technology

Mayo 25 / 2023

El darrer 23 de maig, el coordinador del Hub b30, Sergio Martínez, va poder presentar el Hub b30 a la delegació de la universitat polca Lodz University of Technology, sòcia de l’ECIU (European Consortium of Innovative Universities).

El coordinador del Hub b30, Sergio Martinez, presentant el Hub b30 i l’enfocament de les agendes compartides, a la delegació de la Lodz University of Technology.

La delegació de la universitat polca Lodz University of Technology, va ser acollida per la UAB durant el darrer 23 de maig. Aquesta universitat es una de les universitats sòcies de l’ECIU (European Consortium of Innovative Universities), una col·laboració basada fermament en l'experiència en educació innovadora, recerca i intercanvi de coneixements. La Lodz University of Technology, es considerada una de les millors i més grans universitats estatals de Polònia, famosa pels seus mètodes d'ensenyament innovadors, com per exemple l’aprenentatge basat en reptes.

Degut al seu interès per conèixer la regió i les eines innovadores que ajuden a solucionar els reptes del territori i per tant a impulsar-la socioeconòmicament, vam poder presentar-li el Hub b30.

Primerament, per tal de contextualitzar la situació, es va fer una breu introducció dels socis del Hub b30 i de la regió de la b30. Seguidament, es va explicar els objectius del Hub b30 i la seva metodologia, per donar pas a la nostra visió de futur, on vam poder compartir l’enfocament de les agendes compartides per articular l’acció col·lectiva de l’ecosistema de recerca i innovació de la b30, amb la finalitat de transformar el model socioeconòmic cap a un model més verd, digital, resilient i just.