Tendències i innovacions de l'e-learning, a debat al Hub b30

Abr 20 / 2021

Al pròxim Brunch d’innovació del Hub b30, que serà el dia 30 d’abril a les 12.00 h, diferents experts compartiran els reptes metodològics, organitzatius i socioeconòmics de les comunitats online d’aprenentatge. 

La pandèmia ha accelerat canvis en la forma de treballar, de formar-se i d'organitzar-se. Després de més de dues dècades experimentant l'aplicabilitat de solucions d’aprenentatge en línia, ara ha repuntat l'interès d’empreses, universitats i institucions per aquesta matèria que, potser ara sí, s'està desplegant per quedar-se.
 
Tot i la recent importància de l'e-learning, però, no totes les experiències d’aprenentatge en línia responen a tecnologies accessibles i compatibles, ni tampoc a metodologies adequades al seu propòsit. L'objectiu d'aquest Brunch d'innovació és revisar les tendències i innovacions que s'apunten en aquest àmbit, quines tecnologies estan imposant-se, i quins reptes metodològics, organitzatius i socioeconòmics cal resoldre per millorar les experiències formatives proposades per entitats i empreses.
 
Organitzat pel Parc de Recerca UAB, la CORE d’Educació i Ocupabilitat de la UAB i ACCIÓ, el Brunch d’innovació del Hub b30 serà el pròxim dia 30 d’abril, a les 12 h, i per assistir-hi cal una  inscripció prèvia.