Es presenta el projecte Hub b30 a la conselleria d’Empresa i Treball

Mar 29 / 2022

La vicerectora d’Innovació i Projectes Estratègics de la UAB, Rosa M. Sebastián Pérez, i l’Associació Àmbit B30 van presentar el projecte Hub b30 al conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, durant la reunió de la Comissió Executiva d’aquesta associació del passat dia 24 de març.

 

Durant l’última Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30, de la qual forma part la UAB, es va mantenir una reunió de treball amb el conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió. Els membres de l’Executiva, entre els quals hi havia la vicerectora d’Innovació i Projectes Estratègics de la UAB, Rosa M. Sebastián Pérez, van tenir l’oportunitat d’explicar els projectes que l’associació té en marxa per guanyar més competitivitat a l’entorn B30, especialment pel que fa a la industrialització i al creixement econòmic sostenible.

El titular d’Empresa i Treball va destacar que “el departament té com a objectiu prioritari la reindustrialització del país, com a motor dels canvis socials i del model productiu necessaris”. Torrent va posar en valor el Pacte Nacional per a la Indústria 2022-2025 com a pilar central d’aquesta estratègia i va remarcar “l’àmbit de la B30 com un element territorial clau en aquests canvis que volem impulsar”.

Durant la reunió es van exposar les accions que està desenvolupant l’entitat i que coincideixen plenament amb els àmbits temàtics que estructuren el nou Pacte per a la Indústria, entre els quals hi ha la iniciativa Hub b30 per fomentar la innovació oberta.

A la trobada hi van assistir el president d‘Àmbit B30 i alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs i Galindo; l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia i Ripoll; la regidora de Desenvolupament Urbà de l’Ajuntament de Sabadell, Mar Molina Garcia; el director corporatiu i d'operacions d’Eurecat, Xavier Lopez Luján; la directora de la Fundació per la Indústria, Núria Aymerich i Rocavert; i el representant de Comissions Obreres, Ramon Capolat Agut.