Brunchs d'innovació

Trobades que donen a conèixer les tecnologies més disruptives i com impacten al teixit empresarial i social. Dedicades a línies d’innovació en camps específics que permeten conèixer de primera mà les tendències es configuren en aquell terreny, així com els experts que les protagonitzen.

Dirigides a organitzacions que vulguin innovar de la mà dels agents de recerca del territori.

Programa 2019 de Brunchs d’Innovació

Més informació sobre el format dels Brunchs d'Innovació

Producció biofarmacèutica

nov. 29 / 2019

El proper Brunch reunirà empreses farmacèutiques i personal investigador per debatre sobre les innovacions en l'àmbit biofarmacèutic. Aquesta sessió es celebrarà al Sincrotró ALBA. 

Sincrotó ALBA (Carrer de la Llum, 2-26, Cerdanyola del Vallès)

Gamificació i patrimoni

oct. 04 / 2019

En aquest Brunch es va debatre sobre les innovacions en el desenvolupament de simulacions, jocs, aplicacions col·laboratives, dispositius mòbils i solucions per a museus, de la mà de l’Institut d’Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC), el Departament de Prehistòria de la UAB i l’Ajuntament de Banyoles.

Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Circular water

jul. 05 / 2019

L'economia circular aplicada al sector de l’aigua obre noves finestres de recerca i de negoci. Durant aquest Brunch es va presentar el cas de col·laboració entre CETAQUA i els municipis de Gavà i Sabadell i es va debatre sobre pràctiques innovadores i tendències de la mà de les entitats, les empreses i els investigadors participants.

 
Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Resistència Microbiana

maig 24 / 2019
En aquest Brunch es va presentar un projecte col·laboratiu entre les empreses ABAC Therapeutics, Draconis Pharma i Isoquimenera per a l’avaluació in vivo de noves molècules amb activitat antibacteriana. Després es va desenvolupar un debat entre les 45 persones participants.
 
Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Smart Food

Mar 29 / 2019

Aquest Brunch va començar amb la presentació d’un cas d’èxit de projecte col·laboratiu entre l’empresa Laboratorios Ordesa i el centre tecnològic Eurecat, el projecte CIEN SMARTFOODS, per mitjà del qual s’han tret al mercat diferents productes alimentaris, com per exemple, llets infantils.

Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Big data al sector sociosanitari

des. 14 / 2018
 
Aquest Brunch va reunir unes cinquanta persones, entre investigadors, empreses, personal de l'administració pública i membres dels hospitals de l'Esfera UAB-CEI, que van debatre sobre els reptes i les dificultats de portar a terme projectes d'innovació d'analítica avançada al sistema sanitari.
 
Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Innovació de producte en cosmètica

nov. 16 / 2018
Unes 30 petites i mitjanes empreses i una desena d'investigadors van compartir experiències d'innovació en cosmètica en aquesta sessió. A més, es va presentar el cas de transferència entre el Sincrotró Alba i l'empresa Bicosome, sorgida d'un grup d'investigació del CSIC. 
 
Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Neuromàrqueting per a comerços

oct. 26 / 2018

Aquest Brunch es va centrar a compartir experiències, línies d'innovació i tecnologies disruptives de neuromàrqueting aplicades al comerç, especialment per millorar l'experiència dels clients. Va reunir investigadors i professionals del màrqueting, entitats i empreses de retail.

Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Digitalització i explotació de dades al sector públic

set. 28 / 2018

En aquesta sessió es va presentar el cas de transferència entre l’Ajuntament de Sant Feliu, el Centre de Visió per Computador (CVC) i el  Centre d’Estudis Demogràfics (CED) relatiu a la recuperació i difusió dels padrons històrics, així com exemples de pràctiques innovadores de la mà d’ajuntaments, empreses, centres tecnològics, grups de recerca, i entitats que treballen en aquest camp.

Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Noves solucions de pàckaging per a Aliments frescos

jul. 06 / 2018

Durant la sessió es va presentar el cas de col·laboració entre l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i Carburos Metálicos per al desenvolupament d'un envàs alimentari amb atmosfera de gas. La jornada va aportar debat i exemples de pràctiques innovadores en packaging intel·ligent de la mà d’empreses, centres tecnològics, grups de recerca, consorcis i entitats que treballen en aquest camp.

Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Gestió intel·ligent de residus: Simbiosi industrial

jun 08 / 2018

Durant la sessió es va presentar el cas de transferència entre l'empresa Distiller S.A. i el Centre Tecnològic BIO-GLS sobre tractament de residus i producció de biogàs. També es van aportar exemples d’innovació de la mà d’empreses, consorcis públics, centres tecnològics, entitats i altres grups de recerca.

Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Solucions de mobilitat intel·ligent

maig 11 / 2018

En aquesta sessió es van oferir un recull d’experiències empresarials i institucionals que permeten copsar els avanços tecnològics i socials que s’estan produint en mobilitat sostenible. Es va presentar el cas de transferència entre SEAT i el centre de Visió per Computador i es van aportara exemples d’innovació de la mà d’administracions locals.

Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB

Sensòrica al servei de la Salut

abr. 20 / 2018

Es va presentar el cas de Devicare, empresa desenvolupadora de solucions innovadores per al diagnòstic, el pronòstic, el tractament i la monitorització de malalties cròniques, i la seva col·laboració amb el Grup de Transductors Químics (GTQ) de l’IMB-CNM (CSIC), que desenvolupa nous transductors bioquímics basats en diferents materials i mètodes d’interacció.

Sala Polivalent del Parc de Recerca UAB