Agenda

Propers esdeveniments

nov. 04 / 2022
2a sessió
Edifici Eureka. Parc de Recerca UAB

Taller participatiu per treballar solucions viables, creatives i innovadores als punts crítics detectats durant el primer taller. 

 

 

oct. 28 / 2022

Brunch d'innovació promogut pel Parc de Recerca UAB i la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC).

oct. 14 / 2022
1a sessió
Edifici Eureka. Parc de Recerca UAB

Els participants compartiran experiències inspiradores del territori per debatre oportunitats i reptes que tenen els agents (Quàdruple hèlix) per escalar models de comunitats energètiques sostenibles, viables i eficients al territori.  

oct. 03 / 2022

Taller organitzat per CECOT.

set. 28 / 2022

Jornada organitzada per Sincrotró ALBA i Plataforma Tecnològica Espanyola de l'Acer (PLATEA). Entrada lliure fins a completar aforament.

set. 20 / 2022

Taller organtzat per CECOT. Aquest taller t’ajudarà a treballar el model de negoci de la teva empresa a través del mètode CANVAS, una eina que t’ajudarà a descriure la teva organització i que s’adapta a les necessitats del món actual: és flexible, és concisa i és adaptable.

 

set. 14 / 2022

Taller organitzat per CECOT. La digitalització de petites i mitjanes empreses és una font indiscutible de creixement, que t'ajudarà a arribar a nous segments de clients i, en conseqüència, incrementar la facturació del teu negoci.

 

set. 06 / 2022

Taller organitzat per CECOT

Esdeveniments anteriors

jul. 14 / 2022

Jornada per aproximar les empreses del territori als centres de recerca ubicats al Campus de la UAB. Per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia.

jun 17 / 2022

La interrupció dels sistemes de subministrament originada per la COVID-19, va provocar l’escassetat de matèries primeres en la majoria de les verticals de la indústria.

abr. 22 / 2022

El vehicle elèctric és un futur inevitable de la indústria de l'automoció.

febr. 04 / 2022
3A SESSIÓ
Teams

Taller participatiu per prioritzar reptes concrets en matèria de circularitat

 

gen. 21 / 2022
2a sessió
Teams

Taller participatiu per promoure l'articulació d'una agenda compartida per avançar cap al residu zero.

nov. 19 / 2021
1a sessió
Presencial

Taller participatiu per elaborar un mapa dels recursos del territori amb la col·laboració dels diversos agents.

 

oct. 29 / 2021

La crisi sorgida per la Pandèmia de la Covid-19, ha provocat canvis socioeconòmics importants, tant en la forma de treballar, com en la formació, en la mobilitat, el consum, el lleure... I el  sector turístic no n’és excepció.

 
abr. 30 / 2021

Tot i el recent repunt de l’e-learning, no totes les experiències d’aprenentatge en línia responen a tecnologies accessibles i compatibles, ni tampoc a metodologies adequades al seu propòsit.

abr. 16 / 2021
3a sessió
Zoom

Taller d’experts en valorització de projectes innovadors, stratups i màrqueting esportiu. Organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració del PRUAB, l’IRE, la CORE de Ciutats de la UAB i el Hub b30.

Mar 05 / 2021

En l’actual moment de pandèmia, les apps es consoliden com un recurs crucial dels sistemes de salut, però també plantegen dilemes.

Pàgines