Sant Cugat Empresarial s’adhereix al Hub b30

nov. 21 / 2019

Amb aquesta incorporació, el Hub b30 ja suma deu entitats que s’uneixen per tal de resoldre les necessitats i els reptes d’innovació d’empreses i institucions del territori, a través de la col·laboració i la interacció. Sant Cugat Empresarial és una associació multisectorial que representa a la micro, petita, mitjana i gran empresa d'aquest municipi. 

La rectora de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Margarita Arboix; el vicerector d’Innovació i Projectes Estratègics de la UAB i director del Parc de Recerca UAB, Javier Lafuente; el director general Corporatiu i d’Operacions del centre tecnològic Eurecat, Xavier López, i el president de l’Associació Àmbit B30, Josep Monràs han signat avui un conveni amb la gerent de Sant Cugat Empresarial, Sílvia Trabalón, per formalitzar la seva adhesió a la plataforma Hub b30.

Sant Cugat Empresarial és una associació multisectorial que representa a la micro, petita, mitjana i gran empresa amb interessos i vinculacions comercials o empresarials a Sant Cugat. Es tracta de la desena entitat que s’uneix al Hub b30 per tal d’impulsar la innovació al territori.

Amb aquesta incorporació, el Hub b30 comptarà amb un gran actiu, ja que Sant Cugat Empresarial representa més de 200 empreses, com grans firmes biotecnològiques com Grifols, bancs com el Sabadell, asseguradores com Catalana Occident, tecnològiques com HP o Epson, o farmacèutiques com Boehringer o Ferrer.