Comunitats online d’aprenentatge

abr. 30 / 2021
12:00h
Zoom

Tot i el recent repunt de l’e-learning, no totes les experiències d’aprenentatge en línia responen a tecnologies accessibles i compatibles, ni tampoc a metodologies adequades al seu propòsit.

La pandèmia del coronavirus ha accelerat canvis en la forma de treballar, de formar-se i d'organitzar-se. Després de més de dues dècades experimentant l’aplicabilitat de solucions d’aprenentatge en línia, repunta l'interès d’empreses, universitats i institucions per aquesta matèria que, potser ara sí, s’està desplegant per quedar-se.

Les comunitats virtuals d’aprenentatge són espais digitals en els que els usuaris comparteixen idees i materials, en processos de construcció de coneixement col·lectiu, interactiu, i organitzat.

Aquest brunch d’innovació ens convida a revisar quines tendències i innovacions s’apunten en l’àmbit de l’e-learning, quines tecnologies estan imposant-se, i quins reptes metodològics, organitzatius i socioeconòmics segueix essent important considerar i resoldre, amb l’objectiu de millorar les experiències formatives proposades per entitats i empreses.

 

 

PONENTS

Joaquín Gairín Sallán

Moderador de la sessió.

Director del CRiEDO

Armand Sánchez Bonastre

Vicerector de Recerca i de Transferència 

Jesus Martinez Marin

Cap Àrea Innovació i Gestió del Coneixement en Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada & Promotor del Programa Compartim

David Rodríguez Gómez

Professor agregat de la UAB 

Montserrat Garcia Ortiz

Directora General de Glifing

Josep Lluís Segú 

Partner d'InnovaMat Education

Inscripció